Hyvä elämä kaupungissa

Tutustu kaupunkikeskuksiimme

Töölö Urban kehittää kaupunkikeskuksia ja tuottaa hyvinvointipalveluita ja sisältöjä kaupunkilaisille. Vuosien opettelun jälkeen olemme jo aika hyviä.

Töölö Urban kehittää kaupunkilaista elämänmuotoa

Töölö Urbanin toiminta liittyy kaupungistumiseen ja kaupunkilaisen elämänmuodon kehittämiseen. Me, uudistuvien kaupunkien jäsenet, haluamme osallistua ja kuulua yhteisöihin, jotka tuntuvat omilta. Me nautimme kaupunkilaisesta hyvinvoinnista ja sisällöistä, joilla on väliä. Etsimme työtä, jolla on merkitys ja vapaa-aikaa, joka luo hyvinvointia. Parhaimmillaan tunnemme olevamme osa suurempaa tarinaa, jonka toteuttamisessa voimme samalla itsekin kehittyä.

Töölö Urban: “Making cities more livable by developing networks of new hubs in urban wellness, culture and work.”


Töölö Urban on Suomen ainoa kaupunkielämän kehittämiseen erikoistunut konserni

Luomme uusia hankkeita yhteistyössä kaupunkien ja kaupunkilaisten kanssa. Voimistamme kaupunkilaisten osallisuutta omaan kaupunkiinsa. Kehitämme yhteisöllisiä tiloja ja toimintoja. Tuotamme kaupunkilaisille inspiroivia ja merkityksellisiä hyvinvointipalveluita ja sisältöjä.

Toimintamme ytimessä on hyvinvointi, kaupunkikulttuuri ja uusi työ.

>> Tutustu tarkemmin kaupunkisisältöihimme


Töölö Urban on kasvuyhtiö

Töölö Urban Oy on voimakkaasti kasvava kaupunkielämän kehitys- ja sijoituskonserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Työllistämme 200 henkilöä, joista puolet osa-aikaisia. Konsernin liikevaihtoennuste vuodelle 2018 on 10,5 MEUR.

Töölö Urban yhdistää kaupunkikulttuurista, hyvästä elämästä ja uudesta työstä inspiroituvat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, uuden työn keskus Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park.


Kohti kansainvälistä verkostoa

Visiomme on perustaa kansainvälinen Allas-verkosto jatkuvasti kehittyvällä Allas-konseptilla ja siihen liittyvillä hyvinvointipalveluilla. Kehitämme kotimaassa Altaiden lisäksi kaupunkikeskuksia myös Korjaamon ja Sofian brändien alla.

Kehitystyömme perustana ovat kokeilukulttuuri, kokemus merkityksellisten hyvinvointipalvelujen ja sisältöjen tuottamisesta sekä kyky mallintaa kehittyviä liiketoiminta-alueita. Yhtiö on vuodesta 2017 lähtien kehittänyt sekä digitaalista että rakennuttamisosaamistaan.


Juuremme ovat 2000-luvun alussa, jolloin perustimme Kulttuuritehdas Korjaamon Imagen ja muiden aikakauslehtien yhteisölliseksi kodiksi ja ehdotimme Helsingin kaupungille kelluvaa merikylpylää. Visiomme sykkii kaupunkilaiselle hyvinvoinnille ja inhimilliselle kasvulle inspiroivassa yhteisössä.

>> Lue tarkemmin tulevaisuuden visiostamme

Tapaa tiimimme

Töölö Urban

Raoul Grünstein

Toimitusjohtaja

Töölö Urban

Marianne Mäkelä

Kehitysjohtaja

Töölö Urban

Petteri Lautso

Hankekehitysjohtaja

Töölö Urban

Riikka Jalava

Creative Director

Töölö Urban

Valtteri Vuorio

Projektipäällikkö

Allas

Bodil Ståhl

Toimitusjohtaja Allas Sea Pool

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.