Tule rakentamaan viihtyisiä kaupunkeja kanssamme

Töölö Urbanin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ovat:

Bluet

Bluet tarjoaa kokonaisvaltaista luovaa konsepti- ja toteutussuunnittelua kelluvien erikoisratkaisujen toteutuksessa. Bluet jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä Marinetek Groupin sekä muiden kotimaisten ja globaalien yhteistyökumppaneiden ja toimeksiantajien kanssa.

Bluetin kokemuksella ja kontaktiverkostolla on ollut merkittävä rooli niin ensimmäisen Allas Sea Poolin rakentamisessa Helsinkiin kuin Allas Sea Poolin laajenemisessa. Bluetilla on kelluvaan rakentamiseen liittyvä yhteistyöverkosto.

Marinetek

Marinetek on kansainvälisesti tunnettu toteuttaja premium-venesatamille ja kelluville ratkaisuille. Alan laajimman ponttoni-tuotevalikoiman ja ympäri maailmaa 300 merenkulun asiantuntijan avulla Marinetek voi vastata erilaisiin tarpeisiin räätälöidystä kelluvasta rakenteesta maailmanluokan venesatamaan.
Marinetek toimii 45 maassa ja valmistaa tuotteita 12 maassa. Marinetek on toimittanut yli 2000 veteen liittyvää tuotetta 48 maassa ympäri maailmaa.

Töölö Urban on tehnyt yhteistyötä Marinetekin kanssa Allas Sea Pool hankkeessa vuodesta 2015. Toteutimme Marinetekin kanssa Allas Sea Poolin kelluvan tason ratkaisut. Ne mahdollistavat laajat ja monipuoliset kelluvat laituriratkaisut hyvin vaativissa sääolosuhteissa ja eri vuodenaikoina.

Hartwall

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Hartwall valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Hartwall on ollut merkittävänä kehityskumppanina Töölö Urbanin kaikissa kohteissa tapahtumaosaamisen puolella. Tapahtumaosaaminen ja kausiosaaminen ovat merkittävä tekijä Töölö Urbanin eri kohteiden liiketoiminnassa.

Futurice

Futurice on suomalainen yritys, joka kehittää digitaalisia palveluja. Futuricen ydinliiketoimintaa on kehittää ja suunnitella online- ja mobiiliohjelmistoja. Futurice on yksi nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä Suomessa. Futurice on myös yksi ensimmäisistä eurooppalaisista yrityksistä, jotka on hyväksytty Applen iPhone-kehittäjäohjelman jäseneksi.

Töölö Urban aloitti Futuricen kanssa digitaalisen kehitysprosessin, jonka tavoitteena on rakentaa digitaalinen, yhteinen markkinointi- ja myyntipinta kaikkiin Töölö Urbanin kaupunkikohteisiin. Yhteistyö on edennyt myös edistykselliseen toiminnanohjausjärjestelmään joiden avulla eri kohteiden yhteisöjäsenet voivat käyttää sekä sisältöpalveluita että toimia käytännössä.

hasan & partners

hasan & partners on kansainvälisesti toimiva ja palkittu luova mainostoimisto. hasan & partners sijaitsee Helsingissä, Tukholmassa ja San Franciscossa. Konsernin liikeidea perustuu One Team -malliin, jossa asiakkaat saavat kaikki konsernipalvelut yhdeltä kontaktilta riippumatta niiden maantieteellisestä sijainnista. Tuotekehitys on yhteistoimintaa yksiköiden välillä, jotka usein integroidaan asiakkaiden projekteihin.

Töölö Urban on jatkokehittänyt brändi-konseptia ja uudistanut visuaalisen ilmeen ohjeiston hasan & partnersin kanssa. Toimisto on sparrauskumppanina kampanjakokonaisuuksien kehittelytyössä.

Måndag

Måndag on luova toimisto, joka on erikoistunut sosiaaliseen vaikuttamiseen. Måndag yhdistää markkinoinnin, median, muotoilun ja aktivismin maailman - auttaen organisaatioita ja yrityksiä tekemään asioita, jotka todella ovat tärkeitä tavoitteiden löytämiseksi.

Måndag on toiminut lähes kaikissa Töölö Urbanin hankkeissa kehittämässä yhteisöllisyyttä ja miettimässä merkityksellistä ja yhteisöä sitouttavaa ja rikastavaa viestintää.

Solved

Solved on online-cleantech-konsultointiverkosto, joka ratkaisee maailman ympäristöhaasteita. Solved toimii yhteistyöfoorumina, jonka avulla voi tehdä yhteistyötä parhaiden cleantech-asiantuntijoiden kanssa. Solved tuo yhteen johtavat asiantuntijat ja uudet toimintatavat, jotta he voivat löytää houkuttelevia ratkaisuja.

Solved on ollut Allas Sea pool hankkeessa työstämässä cleantech alueen ratkaisuja kansainvälisen ammattilaisverkoston avulla. Solvedin ympärillä toimiva asiantuntija- ja yritysverkosto on myös tuonut oikeanlaista sisältöä ja tapahtumia Altaalle.

Clear Channel

Clear Channel Suomi on voimakkaasti kehittyvä ulkomainontayritys ja digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä, joka tarjoaa kattavan kokonaisuuden staattisen ja digitaalisen ulkomainonnan ratkaisuja. Clear Channel tarjoaa viesteille vahvan tavoittavuuden ja kaupunkinäkyvyyden. Clear Channel Suomi on osa kansainvälistä Clear Channel Communications -konsernia.

Töölö Urban on kaupunkikulttuuritoimija, joka elää ja kaupungin kehityksen mukana ja ihmisten keskellä. Vaikka digitaalinen markkinointiviestintä on keskeisin jokapäiväinen viestinnän muoto, tarvitsemme silti hetkittäin näkyvyyttä ja läsnäoloa kaupunkikuhinassa. Olemme tehneet menestyksellistä markkinointiviestintää Clear Channelin ja digitaalisen markkinoinnin tehoa yhdistellen.

Ota yhteyttä:

Marianne Mäkelä
Kehitysjohtaja
marianne.makela@toolourban.fi

+359 400 425066

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.