Visio

Maailmanlaajuinen kaupungistumisen trendi toteutuu Suomessa vahvana. Digitalisaation aikana paikalla on väliä, eikä harvaanasuttujen taajamien Nurmijärvi-malli toimi. Kymmenessä vuodessa neljännes maamme väestöstä asuu pääkaupunkiseudulla ja yli puolet seitsemässä kasvukeskuksessa. Kaupungistunut sukupolvi etsii elämäänsä merkitystä kuulumalla kaupunkilaisiin yhteisöihin. Kaupunkilaiset haluavat osallistua kaupunkilaiseen elämänmenoon ja löytää itsensä osana suurempaa tarinaa. Kuka sen heille antaisi? Kaupunkilainen uusi työ muuttuu jatkuvasti ja edellyttää jatkuvaa oppimista. Luo tai kuole, opi tai putoa – luovuus ja itsensä kehittäminen ovat yhä tärkeämpiä selviytymistaitoja uudessa työssä. Ihmiset hakevat myös parempaa työn ja elämän tasapainoa. Me kaupunkilaiset odotamme uudelta työltämme osallisuutta, tarkoitusta, inspiroivuutta ja uuden oppimisen riemua.

Uusi sukupolvi etsii hyvää elämää, jonka alueita ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, yhteisöllisyys ja mielenrauha. Kaupunkikulttuurin tarkoittaa elävää ja osallistavaa toimintaa, uudenlaisissa tiloissa ja kaduilla, musiikkitapahtumia, visuaalista kulttuuria, urbaania vihreyttä ja pientapahtumia.

Ihmiset hakeutuvat hiljentymisen ja hyvän elämän äärelle kaupunkivilinän keskellä. Hengenheimolaisten yhteisökeskuksista tulee menestystarinoita. Parhaimmat niistä ovat hyvinvoinnin ja inhimillisen kasvun keskuksia.


Life Lived Well

Töölö Urbanin kaupunkihankkeiden sisällöt tavoittelevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ymmärrämme osallisuuden, omien elämänmuodon ja inhimillisen kukoistuksen merkityksen. Ihminen on onnellisempi, itsevarmempi ja motivoituneempi, kun oma tekeminen palvelee arvokkaaksi ja merkitykselliseksi koettua päämäärää. Etsimme yhdessä sitä elämää, jossa jokainen voi olla osana jossakin itseään isommassa tarinassa. Sellaisessa, joka tekee itsestä ja maailmasta hiukan paremman.

Olemme kiteyttäneet ideologiamme sanoihin Life Lived Well.

Kreikkalaiset filosofit kutsuivat sitä inhimillistä kukoista kuvaavalla nimellä Eudaimonia. Töölö Urbanissa Hyvä Elämä liittyy kaupunkikeskustemme tarkoitukseen. Syyhyn, miksi ne ovat olemassa.


Allas Sea Pool ideologialla on paikkansa Pohjoismaissa ja Euroopassa. Pohjoismaisiin kaupunkeihin on suunnitteilla kymmenkunta Allas Sea Pool -hanketta. Myös muiden eurooppalaisten kaupunkien kanssa on meneillään merikylpylöihin liittyviä neuvotteluita. Toimimme yhteistyössä Bluetin ja Marinetkin, kelluvan rakentamisen asiantuntija- ja rakennuttamisorganisaatioiden kanssa.


Visio

Töölö Urban tekee kaupungeista parempia paikkoja asua ja elää, luomalla uusia kaupunkikeskuksia hyvinvoinnin, kaupunkikulttuurin ja uuden työn alueille.

Visiomme on Altaista kansainvälinen verkosto. Neuvottelemme useiden kymmenien kaupunkien kanssa. Tavoittelemme huomattavaa liikevaihdon kasvua tuleville vuosille.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.